2 gedachten over “Deventer – Rembrandtkade / Jachthaven

  1. De bankjes zijn zeer dankbaar ! Zo fijn ouderen die uitrusten, jongeren die foto’s nemen van de prachtige jachthaven met die prachtige ( soms heel vroeg) opkomende zon en de ondergaande zon, hele gezinnen zie je plaatsnemen, vaders en moeders met kleine kinderen die er dan omheen rennen, fotografen, waar neem je mooier foto’s dan hier aan de IJssel bij de Jachthaven ! Een ding is zo vreselijk verwerpelijk, een mens met een hond aan hele lange lijnen die om en onder het bankje heen poepen en tegen het bankje aan piesen en dan fluitend verder lopen er is toch ruimte zat zou een normaal mens denken, waarom dan dit ? Afgelopen zomer wat een heerlijke zomer en warm en zoveel mensen die er heerlijk neerzijgen en dan het idee dat er net weer tig honden om en nabij hebben gepoept en piest, er zouden bordjes bij elk bankje moeten komen met de tekst” geef ieder mens en dier zijn plezier, laat uw hond niet piesen en poepen hier ! “ Of gewoon een mooi rood verbod bordje wel honden, maar geen poep of pies ! Wij zijn opgegroeid met dieren thuis, katten en honden dieren zijn ons lief !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.